Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λύκειο Ελληνίδων και σύζυγοι αξιωματικών της 130 ΣΜ μοίρασαν χαρά στους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ Λήμνου (photos & video)
Λύκειο Ελληνίδων και σύζυγοι αξιωματικών της 130 ΣΜ μοίρασαν χαρά στους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ Λήμνου (photos & video)
17.12.2019 | 20:10

Λύκειο Ελληνίδων και σύζυγοι αξιωματικών της 130 ΣΜ μοίρασαν χαρά στους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ Λήμνου (photos & video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Λήμνου υποδέχθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του στα Καμίνια τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Λήμνου από τα τμήματα Μούδρου και Κοντοπουλίου, καθώς και τις συζύγους των αξιωματικών της 130 Σμηναρχίας Μάχης της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έψαλλαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια μαζί με τους ωφελούμενους, παρουσία της Αντιπροέδρου του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου κ. Ιωάννας Ελπίδας Διαματάρη.

Σε ένα πολύ ζεστό κλίμα, όλοι αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές, ενώ οι ωφελούμενοι προσέφεραν ως χριστουγεννιάτικα δώρα γούρια που είχαν φτιάξει οι ίδιοι.

Ο ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων και τις συζύγους των αξιωματικών της 130 ΣΜ, για την ευγενική τους κίνηση να χαρίσουν στους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ χαρούμενες στιγμές, μέσα σε εορταστικό κλίμα, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και το μήνυμα της αγάπης και του έμπρακτου ενδιαφέροντος προς την τρίτη ηλικία.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018