Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Καβάλας: Τουριστικές συνεργασίες με Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Κύπρο
Δήμος Καβάλας: Τουριστικές συνεργασίες με Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Κύπρο
12.06.2020 | 19:54

Δήμος Καβάλας: Τουριστικές συνεργασίες με Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Κύπρο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Καβάλα, ο περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, Νικόλαο Νύχτα, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολο Μουμτσάκη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και της επιτροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου, Κώστα Πεφάνη και τον πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτη Αγγελίδη (φωτογραφία).

Στη συνάντηση, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, συζητήθηκαν θέματα τουρισμού, πολιτιστικών ανταλλαγών και συνεργασίας των φορέων των δύο Περιφερειών, που συνδέονται ακτοπλοϊκά μέσω του λιμανιού της Καβάλας.

Επίσης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας και με στόχο την ανάπτυξη συνεργειών, για τη δημιουργία προνομιακού πακέτου διακοπών στην Καβάλα, για τους Έλληνες της Κύπρου, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στην οποία πήραν μέρος ο γενικός διευθυντής της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Ευστράτιος Μαρουλάς, ο πρόεδρος του συνδέσμου ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης, ο διευθυντής πωλήσεων του ομίλου AirHotel, Σπύρος Γεωργίου, εκπρόσωποι των ξενοδόχων και η εκπρόσωπος του μεγαλύτερου τουριστικού πρακτορείου της Κύπρου (Top Kinisis) και γενική γραμματέας του Συνδέσμου Αεροπορικών Εταιριών (Σ.Α.Ε.), Μαριάνθη Καπαράκη.

Ακόμα συμμετείχε, ο ανάδοχος του έργου τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας, Αλέξανδρος Τζεναλής. Στόχος της τηλεδιάσκεψης ήταν, η δυναμική προβολή του προορισμού στην Κυπριακή αγορά. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό και τα δύο μέρη δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν άμεσα τη συνεργασία τους, για να είναι έτοιμο το πρόγραμμα προβολής μόλις επαναληφθούν οι αεροπορικές πτήσεις προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

 

Πηγή: k-tipos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018