Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ε. Φαρμάκη για Θ. Λούκα: «Όποιος κατέχει δημόσια αξιώματα, θα πρέπει να δέχεται την κριτική» (audio)
facebook seminaria
Ε. Φαρμάκη για Θ. Λούκα: «Όποιος κατέχει δημόσια αξιώματα, θα πρέπει να δέχεται την κριτική» (audio)
16.06.2020 | 21:02

Ε. Φαρμάκη για Θ. Λούκα: «Όποιος κατέχει δημόσια αξιώματα, θα πρέπει να δέχεται την κριτική» (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Παρέμβαση στη σημερινή εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου έκανε η παιδίατρος και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου κ. Ελένη Φαρμάκη, με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του Συλλόγου κ. Θωμά Λούκα στον FM 100.

Όπως είπε η κ. Φαρμάκη, σε συνέχεια της επιστολής που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής (14/6), στην οποία έθετε, μεταξύ άλλων, τον προβληματισμό της σχετικά με την αγορά μηχανήματος για μοριακό έλεγχο δειγμάτων κορωνοϊού (PCR), υποστήριξε ότι υπήρξε «κακή διαχείριση για το τι κρίνεται ως επείγον» και πως γιατροί του νοσοκομείου ζήτησαν το εν λόγω μηχάνημα αλλά δεν λήφθηκε το αίτημά τους υπόψιν. Αναφερόμενη δε, στην απάντηση του κ. Λούκα στη χθεσινή συνέντευξη σχετικά με το εν λόγω ζήτημα, η κ. Φαρμάκη τόνισε πως, ενώ μέχρι πρότινος ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου ισχυριζόταν ότι συναποφασίζει με τον διοικητή του νοσοκομείου για τις αγορές ιατρικού εξοπλισμού, τώρα υποστηρίζει πως δεν αποφασίζει εκείνος για το ποια μηχανήματα θα αγοραστούν.

Ακόμη, σχετικά με την επιστολή του κ. Λούκα στους υπουργούς Βασίλη Κικίλια και Χάρη Θεοχάρη, η κ. Φαρμάκη επανέλαβε την άποψη ότι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου λειτουργεί αλαζονικά αφού δεν συνεργάστηκε με τους δημάρχους Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου προκειμένου να δράσουν συλλογικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, άφησε αιχμές για τα κίνητρα του κ. Λούκα χωρίς να επεκταθεί, λέγοντας συγκεκριμένα: «Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι όλα δεν είναι όπως φαίνονται και πως υπάρχει και μια άλλη πλευρά».

Ακούστε την παρέμβαση της κ. Φαρμάκη στον FM 100:

 
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018