Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Συνάντηση για τον σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης της ΠΒΑ
facebook seminaria
Λήμνος: Συνάντηση για τον σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης της ΠΒΑ
29.10.2020 | 19:05

Λήμνος: Συνάντηση για τον σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης της ΠΒΑ

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση ενημέρωσης για τον σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης (Π.Π.Α.) 2021-2025 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (ΠΒΑ) πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (29/10), στο Δημαρχείο της Λήμνου.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας σε σχετική ανακοίνωση: «Σήμερα 29 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Λήμνου πραγματοποιήθηκε μία εκ των απαραίτητων και εξαιρετικά σημαντικών συναντήσεων ενημέρωσης για το σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης (Π.Π.Α.) 2021-2025 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ενημερώθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας Π. Χριστόφα, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Μαρινάκης και με τηλεδιάσκεψη η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου κα Κακαλή. Στην συνάντηση επίσης συμμετείχαν: ο Γεν. Δ/ντης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Μαλακός, ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου κ. Πλακωτάρης.

Παρόντες επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Τούφου και ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Δήμου Λήμνου κ. Δημάρης. Η συνάντηση, πλέον της ενημέρωσης, ήταν ευκαιρία ώστε όχι μόνο να τεθούν οι βάσεις του επόμενου σταδίου, της διαβούλευσης σύμφωνα με τον σχεδιασμό, αλλά και να συζητηθούν οι πρώτες αναγκαιότητες και οι διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να φτάσουμε σε ένα σχέδιο πλήρες και ικανοποιητικό για όλες τις πλευρές».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018