Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η θέση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

afoi poriazi

charitakis banner new

Η θέση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία
29.10.2020 | 20:14

Η θέση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Π.Β.Α.) έχει προκηρύξει την δράση "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" με συνολικό όριο χρηματοδότησης 5.000 έως 50.000 ευρώ ανά επιχείρηση, χωρίς επιστροφή, και συνολικό ποσόν χρηματοδότησης των επιπληγμένων επιχειρήσεων 25.000.000 ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωση η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Όπως σημειώνεται: «Το διατεθέν συνολικό ποσόν των 25.000.000€ αντιστοιχεί σε ένα πλασματικό ποσόν 125,5€ ανά κάτοικο της Π.Β.Α., που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από όλες τις Περιφέρειες της χώρας, όπως προκύπτει από τον επόμενο πίνακα. 

Η Π.Β.Α. θα επιδιώξει να εξασφαλίσει πρόσθετους πόρους για πρόσθετη χρηματοδότηση της δράσεως από το Ταμείο Ανακάμψεως, η άμεση ενεργοποίηση του οποίου επείγει».

Δείτε τον πίνακα:

pinakas enisxysis epixeirisewn pva

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018