Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέα απάντηση Λούκα σε Μαρινάκη: «Ελπίζω να αρχίσει η ενασχόλησή σας με τα προβλήματα της παιδείας στην Λήμνο»

banner roots

Νέα απάντηση Λούκα σε Μαρινάκη: «Ελπίζω να αρχίσει η ενασχόλησή σας με τα προβλήματα της παιδείας στην Λήμνο»
15.03.2023 | 09:19

Νέα απάντηση Λούκα σε Μαρινάκη: «Ελπίζω να αρχίσει η ενασχόλησή σας με τα προβλήματα της παιδείας στην Λήμνο»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Λούκας, με αφορμή την απάντηση του Δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, στην καταγγελία του ίδιου για προσπάθεια εκφοβισμού μετά από την παρουσία του σε σχολείο του νησιού.

Η ανακοίνωση του κ. Λούκα αναφέρει:

Κε Δήμαρχε,

αρχικά ιδιαίτερη εντύπωση δημιουργούν και αυτήν την φορά τα ταχέα αντανακλαστικά σας που δεν τα έχουμε αισθανθεί σε άλλες σημαντικότερες περιπτώσεις.

Πρώτον, σαφέστατα και δεν αναφέρετε το όνομά μου στο έγγραφό σας, αλλά όπως θα σας ενημέρωνε κάποιος νομικός με περιγράφετε σαφώς.

Δεύτερον, συνεχίζεται να θέλετε να πιστέψουμε ότι κάποιοι γονείς για θέμα που αφορά τα παιδιά τους, δεν απευθύνθηκαν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ούτε καν στον Σύλλογο Διδασκόντων, αλλά προτίμησαν να χτυπήσουν κατευθείαν την πόρτα του Δημάρχου.

Τρίτον, ακόμα και κάτι τέτοιο να συνέβαινε, πως να ερμηνευθεί το γεγονός ότι σπαταλήθηκε χρόνος για να σταλεί ολόκληρο έγγραφο στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, ενώ το “πρόβλημα” που ανέκυψε θα μπορούσατε να το λύσετε με ένα τηλεφώνημα των δύο λεπτών;

Τέταρτον, ενώ μας έχετε συνηθίσει σε απαντήσεις του τύπου “κάτι τέτοιο δεν είναι αρμοδιότητα του Δημάρχου”, όπως οι απαντήσεις που δίνατε όταν σας γύρευαν να συμπράξετε στον αγώνα για το Νοσοκομείο, αυτήν την φορά θεωρήσατε αρμοδιότητά σας να ασχοληθείτε με την διδακτέα ύλη λες και αυτό είναι αρμοδιότητα της Δημαρχιακής Αρχής.

Πέμπτον, ίσως δεν σας είχαν ενημερώσει ότι μέλη του ίδιου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του εν λόγω σχολείου, μεσολαβήσαν στο Σύλλογο Διδασκόντων για να αποδεχθώ την τιμητική πρόσκληση.

Έκτον, αν θεωρείται μεμπτό το αντικείμενο του συγκεκριμένου μαθήματος, να σας ενημερώσω ότι όλα αυτά τα χρόνια το έχω διδάξει και σε άλλα σχολεία.

Τέλος, ελπίζω έστω και με αυτήν την αφορμή να αρχίσει και η ενασχόλησή σας με τα προβλήματα της παιδείας στην Λήμνο, και κυρίως με τις κτηριακές υποδομές των σχολείων μας, που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σας αρμοδιότητα.

Υ.Γ. Επειδή αφήνετε αιχμές γι αυτούς που μου χορηγήσαν τα έγγραφα (τόσο το δικό σας όσο και την απάντηση της Διεύθυνσης) να σας ενημερώσω ότι τα παρέλαβα ηλεκτρονικά εντός ωρών από το αρμόδιο γραφείο της Λέσβου, αφού πρώτα τα είχα αιτηθεί εγγράφως από το γραφείο σας και επί 10ημέρου δεν μου τα χορηγούσατε.

Με εκτίμηση

Θωμάς Λούκας, MD, MSc, PhD

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το